Det är alltid en bra idé att kolla in olika referensbilder av design som kommer att fungera med ditt badrumsutrymme. Detta hjälper dig att få en uppfattning om vilken typ av estetik du vill följa för din toalett eller till och med badrumsrenovering-malmo.nu vilken typ av design som kan fungera med ditt avstånd. Om du inte letar upp referensbilder har du förmodligen inte en aning om vad som behöver göras exakt.  

Utan referenser kommer även din badrums- och duschrenoveringsentreprenör att bli förvirrad över vad det är du tänker på. Att visa upp olika referenser startar h.ela processen och sätter också stämningen!

Arbeta effektivt med det utrymme du har

Alla vill ha ett snyggt badkar i badrummet eller till och med en vacker stor spegel, men faktum är att ibland passar dessa saker helt enkelt inte i ditt badrum! Du måste välja en design som fungerar för ditt badrum utan att göra det rörigt och överbelastat.

Diskutera med din entreprenör om designen som fungerar för ditt badrumsavstånd och om du kan göra det lite rymligare genom att utöka fönsterytan. Bli inte alltför besvärad av att vissa saker inte passar i ditt badrum eftersom du helt enkelt inte kan ha allt i ett enda badrumsområde.